Kaiser Chiefs / Yours Truly, Angry Mob


49.90 19.90

מק"ט: 0602517235847. קטגוריות: שם האמן:

שנת יציאה: 2007

1.1 Ruby
1.2 The Angry Mob
1.3 Heat Dies Down
1.4 Highroyds
1.5 Love's Not A Competition (But I'm Winning)
1.6 Thank You Very Much
1.7 I Can Do It Without You
1.8 My Kind Of Guy
1.9 Everything Is Average Nowadays
1.10 Boxing Champ/Learnt My Lesson Well
1.11 Try Your Best
1.12 Retirement

מוצר זה זמין רק לחברי מועדון הליקון מיוזיק. רוצים להצטרף? לחצו כאן! או בצעו כניסה אם נרשמתם בעבר.